Baselbröd
Ingen rotmos
Ingen rotmos
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 45 minuters jäst
  • 2 bröd
  • 6 timmar
  • 50 minuter
  • Fördeg
  • 5 g jäst
  • 250 g vatten
  • dl
  • 200 g fint rågmjöl
  • 50 g rågsurdeg
  • 15 g jäst
  • 250 g vatten
  • dl
  • 450 g vetemjöl med hög proteinhalt
  • 18 g havssalt
  • Fördeg
  • 3 timmar i rumstemperatur
  • och
  • och
  • 200 g rågmjöl
  • och
  • 100 g vatten
  • 100 g rivet äpple
  • 26-30 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.