Jag serverade med pressad potatisoch gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 2 msk hackad persilja och
Torsk. Slå såsen över fisken och servera med kokt potatis, ärtsallad och citronklyftor. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Skär torsken i fyra lika stora bitar. Häll av vattnet och mosa sedan potatisenoch vitlöken tillsammans med mjölk, äggula och olja tills det blir en puré
Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricotsvertsoch den örtkryddade röran. Pressa citronsaft över fisken och lägg på hackade örtkryddor
Koka äggen hårdkokta. Vänd torskfiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet. Torsk. Servera den panerade fisken med kokt potatis, blomkål och äggsås
Servera med kokt potatis. Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.