3,5 dl
vetemjöl, eller blanda rismjöl, majsmjöl och potatismjöl och fiberhusk. Tag lite minde glutenfritt mjöl om du bakar glutenfritt. Kakan blir saftigare om du låter smeten vara lite lösare.
1 msk
vaniljsocker
3 tsk
bakpulver
1 nypa
salt
175 grader
i ca
55 minuter
Känn efter med en sticka i sockerkakan och när den är torr är kakan klar
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. valfri mjölkersättning. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
-). 15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn. 15o g mjölkfritt margarin
v=wpcom-no-pv&x_noads=adblock&baba="+Math. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen
Tamari är en soja helt utan vete om du har veteallergi. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan och sojan, Lägg sedan fläskfilén i en
mjölkfri margarin. Sedan lägger du några blad i en ungsform (typ som när du gör lasagne) sedan lägger du riset på kålen, efter det tacoköttet från igår
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.