Idag fick det bli banan och kanel pannkakor medkokosmjölk och frystorkade jordgubbar. Jag gillar att toppa, och fylla dem med allt från färska bär och kokos till lakrits och banan
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj och kanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min
Slängde ihop ett litet gäng goa muffins idag, med smak av kokos, kanel och så lite russin. Klicka ut i små formar och garnera med russin eller annat om du vill
Ät tillsammans med frukt, yoghurt, glass eller varför inte bara som det är. Kanel. Kanel. 3 Havregryn (använde med extra fibrer). 1 Kokosmjöl. 1 dl Olja (jag använde kokos). 3 Havregryn (använde med extra fibrer). 1 Kokosmjöl. 1 dl Olja (jag använde kokos)
I samband med att jag slog ut min framtand behövde jag byta till en lite mer skonsam kost och då kunde jag inte äta den hemmagjorda müsli som jag annars brukar äta till frukost, därför testade jag en morgon att göra en fruktsallad med keso, kokos och kanel och den blev så pass god att jag har fortsatt äta den till frukost ända sedan dess
Smörj en lagom stor form (jag använde en kvadratisk ugnsform) medkokosolja och låt riven kokos fara runt i formen så att alla sidor täcks med ett tunt lager
Smakade mums med lite lättvispad vispgrädde smaksatt med vaniljsocker. Efterrätten är både gluten- och laktosfri, men kan göras helt mjölkfri genom att byta ut smöret mot smält kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.