Vi hade lite för många mogna bananer hemma, så jag tänkte att jag skulle svänga ihop en banankaka. Perfekt att göra om det kommer gäster med kort varsel eller som imitt fall det finns bananer som måste ätas upp
Mjukpepparkaka med frosting är en storfavorit hos oss och nu senast snappade jag upp ett recept via en FB-vän, som gjorde muffins av smeten samt smaksatte frostingen med kardemumma, vilket jag tyckte var en toppen idé
Det som är lite annorlunda med den här kakan är att man varken har matfett eller ägg i den. Nu hittade jag ursprungsreceptet i mormors gamla "Sju sorters kakor"
Den som är diabetikereller bara väldigtstrikt använder enbart Sötströ. -) Lagom tilladventsfikat bjuder jag här på en riktigthärligmjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.