Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet. Rör i hop pajdegen och platta ut i en form ( ca 22- 24 cm ). 2,5 dl creme fraiche. 1 dl kokos
Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet. Rör i hop pajdegen och platta ut i en form ( ca 22- 24 cm ). 2,5 dl creme fraiche. 1 dl kokos
Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet. Rör i hop pajdegen och platta ut i en form ( ca 22- 24 cm ). 2,5 dl creme fraiche. 1 dl kokos
Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet. Rör i hop pajdegen och platta ut i en form ( ca 22- 24 cm ). 2,5 dl creme fraiche. 1 dl kokos
Vispa ner kokosgräddenoch mixa soppan helt slät med stavmixer. En klick creme fraichemed mycket fint hackad, lenrimmad lax eller räkor, samt finhackad dill och lime förhöjer IFD-värdet ytterligare, och några knäckesticks till är inte heller helt fel
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Fisk med purjolök och creme fraiche. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.