Men den hittade jag inte vilket fordrade mig att själv hitta på ett recept, och det är jag oerhört glad över nu i efterhand för denna vaniljcheesecake kvalar faktiskt in som den perfekta
Vaniljcheesecakemed jordgubbarPortioner. Mosa digestivekexen och blanda med smöret. Vispa upp resten av grädden med socker, färskost och innanmätet från vaniljstången
I detta fall är det bottnen som jag totalt missade att mäta och ha mig med. Ett annat tips är att du värmer kanten på formen med en liten gasbrännare när du ska lossa formen vid servering
Ibland vill man festa till det lite extra med tårta. Jag vill fira att jag kunnat lämna bort min blodtrycksmedicin och blodtrycket är bättre än någonsin
en riktigt krämig vaniljcheesecake toppad med en hallon- och blåbärskompott. I och med flytten har jag verkligen fått syn på varenda liten grej som legat gömd i skafferi och frys
För ett tag sedan hittade jag ett mycket spännande recept på affran- & vaniljcheesecakemed pepparkaksbotten utan gluten, vitt socker eller mjölk hos Organic by Mommy
(Gör först en mall med hjälp av en tallrik på smör eller bakplåtspapper, som du har lagt på plåt. Bred på krämen och garnera med spritsad grädde och jordgubbar som på bilden eller efter egen fantasi
Dekorera pajen med resten av vispgrädden och de hackade nötterna och servera. Nötbotten. Stjälp över smeten i en 23 cm stor, rund pajform och tryck ut den över botten och sidor med hjälp av en sked. Låt pulvret mjukna i 2 minuter och ställ sedan skålen över en kastrull med svagt sjudande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.