Blanda alla torra ingredienser, smält under tiden smöret, rör ihop med det torra, rör sedan ner fil och sirap, smeten behöver inte vispas utan bara röras till jämn konsistens
Känns juligt också med sin frukt och sina nötter. Tillsätt fikon, russin och valnötter. 1 dl russin. 75 g hackade valnötter. 1 dl russin. 75 g hackade valnötter
Rör ihop med äggblandningen till en jämn smet. Tillsätt havregryn, russin och valnötter. Jag är lagom förtjust i russin i kakor faktiskt så nästa gång byter jag ut det mot choklad för själva grundkakan var väldigt god
Vi hade i bästa vilsna turistmanér traskat runt i jaken på en trevlig restaurang men bara ratat och gått vidare med förhoppningen om att hitta något ännu mysigare om hörnet
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl russin
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Med det sagt, gillar man Romrussin och kaffe i kakor. Blötlägg russinen i rom minst ett par timmar innan kakan ska bakas, gärna kvällen innan så det får dra in
Snitta brödets ovansida försiktigt med en vass kniv i önskat mönster. 150 g russin. Arbeta degen på en högre hastighet i ca 5 minuter och tillsätt hela hasselnötter och russin. 150 g russin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.