köttfärslimpa med bacon ochsvamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Blanda med salladslök och riven ost. Dela potatisen längs med på mitten. Vi skåningar tycker om potatis, och även om jag inte är så förtjust i kokt potatis (mer än till fisk och köttbullar) så vill jag äta potatis ganska ofta
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den medsvampblandningen. Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.