Nu känns det snurrigt i mitt huvud. För mycket att tänka på. Ibland önskar jag att det fanns en "off-knapp" strax ovanför örat som man kunde trycka på när allt känns övermäktigt
Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen
Jag är en köttperson, så är det bara. Väljer helst kött när jag äter på restaurang. En god mediumstekt köttbit, inte för röd men absolut för genomstekt heller
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Fram tills idag så har det funnits en speciell fika som vi köpt för att jag helt enkelt inte har känt att jag har fått till en hembakad variant som är bättre än den man köpet
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Receptet lånades från Receptfavoriter. se. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.