Vispa ihop äggulorna med sockret. Lägg en botten i springformen och bred på hälften av bärfyllningen. Blanda den finmalda mandeln med potatismjölet samt bakpulver och rör ner i smeten
Sikta lite florsocker över kakan och servera med den smaksatta crème fraichen. Strö över bären. Häll smeten i en smörd och bröad form med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter. ca 2 dl röda
Sikta lite florsocker över kakan och servera med såsen. Strö över bären. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter. 300 g mandelmassa 3 ägg 2 dl rödavinbär Sås
Toppa tårtan medrödabär eller frukt. Börja med tårtbottnarna. Medan kakan svalnar, börja med den vita chokladfrostingen genom att smälta den vita chokladen försiktigt
Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Kanelgröt medrödabär och cashewnötsmjölk. Servera med rårörda bär, hackad mandel och cashewmjölk. Med bara lite enkel kryddning och omsorg så blir världens enklaste mat, gröt, en njutning
Servera gärna med ris. rödavinbär el hallon. Skölj och ansa bären. Rör ner bären i skyn och koka ytterligare 10 min utan lock. Låt såsen koka 2 min under omrörning och smaka av med salt, peppar och socker. 250 g bär t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.