Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till ochmed i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad
Cheesecakemed krossad choklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton. Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
Mixa kexen till smulor och rör ihop med smöret. Lägg färskost, kvarg, ägg, likör, socker, vaniljpulver och ¾ av den smälta chokladen i en bunke och rör ihop till en jämn smet
Denna cheesecake är ungefär extra allt, och väldigt pampig. Blanda med smöret och tryck ut i en smord springform (underlättar om den är klädd med papper i botten och på sidorna)
Jag dekorerade med kokoschips innan servering. Raw chokladoch hallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmetoch smeta ut på dadelbotten
Har ju inte så mycket annat att sysselsätta mig med för stunden. Knyttet verkar ligga tryggt i magen, och inte tror jag i alla fall att det händer något innan helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.