Fördela cream cheese-smeten i tre olika skålar. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Detta är alltså en no bake blåbärskaka - ett bakverk som inte behöver gräddas. Om du också vill fira in våren och den mycket efterlängtade värmen med något gott bakverk är mitt tips denna fräscha no bake blåbärskaka
Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspapperklädd bricka som får plats i frysen. Se till så att så mycket överflödig choklad som möjligt rinner av cheesecakebollen innan du ställer tillbaka den på den kalla brickan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.