Jäs baguetterna tills degen reser sig efter ett lätt tryck med pekfingret. Ett annat alternativ är att grädda degen i en smord bakform men då blir det inte baguetter förstås
Fyra baguettermedlitet råg (rippat av Jan Hedh). I väntan på det slog jag till på Jan Hedhs recept, men tog en gnutta råg i för att det inte skulle bli för bleka brön
Jäs baguetterna tills degen reser sig efter ett lätt tryck med pekfingret. Ett annat alternativ är att grädda degen i en smord bakform men då blir det inte baguetter förstås
Blev ledig i Fredags för att jag hoppade in och jobbade Söndagen istället, så då fick jag lite tid att vila så jag bakade lite bullar och surdegsbaguetter
Fast just Hong Kong-grytan har jag glömt vad det är. Det tar sin lilla tid att tärna morötter fint, skala steklökar, fräsa bacon och göra mos med mera - men det är inget långkok per say
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Knaperstek baconet och lägg på lite hushållspapper så fettet rinner bort. Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika
-. Här kommer en liten variant på kärleksmums. Recept - Bakverk,. Recept - Kaffebröd,. Recept - Muffins. -P Nästa gång ska jag fylla de till 1/3 av formen så man får plats ed glasyran i formen också. - 2 ägg. - 3 dl strösocker. - 1 1/2 dl mjölk. - 4 1/2 dl vetemjöl. - 2 tsk bakpulver. - 2 tsk vaniljsocker. - 2 msk kakao. - 150 g smält smör. - 300 g florsocker. 2 ägg -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.