Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
Nästa restaurang att öppna i Stockholm borde vara en marockansk. Som grymma Chez Omar i Paris. Till dess får vi laga egna grytor hemma, eller ta oss till 47 Rue Bretagne i Marais
Skölj och finhacka sardellerna – eller mosa dem med en gaffel. Eller är det grönsaksdisken på Ica som har fått släppa ifrån sig morötter, rödbetor och andra färska grönsaker
Vispa ägg och 6 msk socker poröst med elvisp. Koka upp mjölken och drag åt sidan. Vispa ner het mjölk, kaffe, kakao, rom och finkrossade amarettikakor i äggsmeten
Här kan ni nog frälsa den mest inbitne köttätaren med en riktigt god lasagne från växtriket. Hela köttgänget i vår familj tog två portioner och slickade nästan faten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.