2 dl Kesella5 dl creme fraiche4 ägg3 dl strösocker1 msk vaniljsocker. Rör sedan ihop fyllningen och bred ut över kakan, strössla sedan den andra delen av mördegen över fyllnings och grädda i 30 minuter. 2 dl Kesella
Jag kallar dem bagels, för de har ju precis samma form som en vanlig bagel har. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Blanda vetemjöl, potatismjöl, socker, äggula och smör till en smidig deg. Förbered fyllningenBlanda ägget, sockret, potatismjölet och mjölken i en kastrull
Ja, bland det första man tänker på är kanske Vaniljhjärtan. Det bjöds på hemmagjord smörgåstårta och så klart fika med gräddtårta, så vi körde därifrån minst sagt mätta och nöjda
Min kära vän Sara tipsade mig om att testa vaniljhjärtan i långpanna. 2 dl Kesella5 dl creme fraiche4 ägg3 dl strösocker1 msk vaniljsocker. Rör sedan ihop fyllningen och bred ut över kakan, strössla sedan den andra delen av mördegen över fyllnings och grädda i 30 minuter
Gud så gott detta var och helt klart värt att pröva om du aldrig gjort bagels förut. Värm vattnet och häll över det i en bunke där du smulat jästen och rör om
Tillsätt äggulan och arbeta snabbt ihop till en deg. Blanda mjölk, grädde, ägg, socker och potatismjöl i en kastrull och sjud under omrörning tills krämen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.