Ibland blir man ju så otroligt irriterad på sig själv. Man tror sig kunna det där med mat, älskar skaldjur, att få grilla stort och gillar sydamerikanska influenser i övrigt
Vi åkte ut till Vinga med några kompisar, riktigt härligt även om det inte var något badväder, ja iallafall inte för dom flesta av oss, en del hoppade i trots ynka 10 grader
För tillfället lägger jag en hel del fritid på att läsa olika seglingsrelaterade böcker, träna, yoga, simma (1 pass på helgen med 1km simträning), vinterbada, laga och äta god och näringstät mat så klart, och så min nya fascination
Gräsö, Sunnanö, färsk strömming och kalla klippbad. Jag älskar Öregrund i Roslagen. Dofterna, maten, de pittoreska gatorna med de små idylliska husen jag så gärna skulle vilja att någon i min familj hade ett att återkomma till varje sommar
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Även gästerna verkade mer än nöjda då de åt med god aptit och bad om ytterligare rutor. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
Tidigare i veckan bad jag er lämna era frågor om kost och träning. TGIF. ). Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.