Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett snitt i varje dadel och öppna dem lite, lägg ner en bit ädelost och stäng igen(Blir det ädelost över äter du upp den när ingen ser
Gjorde en benfri kotlettrad på grillen igår. Ja, ni kanske känner igen den som fläskytterfilé egentligen men det är ju faktiskt fel namn på denna biten, det finns inget som heter så utan bara något som handlarna kommit på för att sälja
Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Idag har jag varit hemma med sjuka barn, eller ja, "på väg att bli friska barn" får man kanske säga. Båda två har haft hög feber men nu så verkar det ha gått över så imorgon blir det skola/dagis igen
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
. Dagens receptet är baconlindade kycklingfiléer med gorgonzola och salami. Själv är jag inte speciellt förtjust i gorgonzola så därför fyllde jag min kycklingfilé med pesto och salami
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.