Skär kycklingen i mindre bitar och låt marinera ca en halvtimme. Servera på pasta eller ris. Stek eller woka kycklingen i lite olja tillsammans med broccolin och paprikan tills kycklingen är väl genomstekt
Då kan jag ändra lite på receptet som jag vill. Ett smidigt bröd att göra är ett långpannebröd. Tillsätt salt, sirap, brödkryddor, vetekli, rågsikt och mjöl, Arbeta degen tills den blir blank och smidig
Fortsätt med att woka grönsakerna och löken i olja lite lätt, i med ananasen och lite salt. Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Sedan skär du kycklingen i önskad storlek (inte för stora) och linda. 5st kycklingfiléer2 pkt bacon3 dl grädde1 dl creme fraiche3½ msk balsamvinäger2 msk kycklingfond2 vitlöksklyftor Japansk soyasvartpeppar Gör såhär. Sätt ugnen på 225 grader. 5st kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Servera med försk timjan på. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.