KYCKLINGLÅR MEDHONUNGOCH ÖRTER. Görs med fördel med kycklinglårfileer, men här använde jag bröstfileer som jag delat på längden för att få mer stekyta och mer smak
När kycklingen börjar bli redo är det bara att koka upp bönpastan, när den är klar så blanda pastan med lite av såsen och häll sedan över kycklingröran
Koka bönpastan enligt anvisningen på förpackningen. Använd rejält med vilken kålsort du nu väljer, svartkåloch grönkål krymper väldigt när det hettas upp
Pressa citronerna och blanda medhonung, senap och peppar. Jag skrev av receptet så gott jag kunde utifrån Nigels program och ersatte med sådant jag hade hemma
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Jag serverade med bulgur, men Arla rekommenderar couscous och oliver. Blanda vatten, laga lätt, buljongtärning, soja, sambal oelek, honungoch citronsaft i en gryta
Blanda med lite olivolja, timjan, paprikapulver och salt. Späd riset med buljongen, lite i taget. Servera till krämig kantarellrisotto och stekt svartkål
Stek på medelhög värme på båda sidorna i en torr stekpanna och dela sedan i fjärdedelar. Det var även väldigt bra mat för barnen då det är enkelt att äta med händerna
Traditionellt stoppas kycklingen med citron och örter, vilket är gott – men för att variera lite fick det denna gång bli en fin kombination av citron, basilika, tomat och vitlök – vilket passade fab medbönpastaoch mozzarellasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.