Tärna paprikan, hacka löken, krossa och hacka vitlöksklyftorna, skiva selleristjälkarna. Värm olja i en stor stekpanna eller wok och stek grönsakerna över hög värme under ständig omrörning, tills de är mjuka
Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprikaoch låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytanmed salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten). 1 msk paprikapulver
Hetta upp stekpannan igen och fräs färsen medtacokryddan. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Det är det enda köpebrödet som jag hittills har hittat som är naturligt glutenfritt och som samtidigt inte innehåller mjölk, ägg, soja, baljväxter, baljväxttillsatser eller konserveringsmedel
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.