Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Färskost gör den här kasslergrytan med paprika sådär härligt krämig
Strimla Hamburgerköttet, samt tärna gula löken och kasslern. Hacka vitlöksklyftorna och Habaneron. Tillsätt chili och vitlök och häll över allt i en stor gryta
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Kasslergrytaoch fiskgratäng. Jag kryddade med timjan och aromat och lite vitlök. Kasslergryta. )Känner att jag mår bra och det tycker jag börjar synas på mig, jag börjar gilla att kolla på mig själv i spegeln igen
Hittade där i en stackars bit kassler och en kycklingfilé, kanske ingen höjdar kombo, men att göra samma gryta men med olika huvudingredienser i funkade kanon bra
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.