Såhär blev det. ) Jag gjorde en lövbiff på planka, fylld med parmaskinkaoch västerbottensost, panerade och vill man se mer exakt så finns det ett tidigarerecept här i bloggen på Cordon bleu under middagstips
Fortsättning på. fortsätter. Nu är det höst och dags igen. Här kollar vi hur långt jäsningen gått. Nu står jag och mäter alkoholhalt, kokar sockerlag och suckar över att jag inte mätt ordentligt från början
Forts. Häll i grädden i grytan och låt fortsätta småkoka. Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och om inte alltför många timmar är det dags för fredagsmys
Fyllning forts. Botten. Skär brödet i bitar och mixa det till smulor i en matberedare. Smält smöret. Blanda smör och brödsmulor och tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Omelett, forts. eller äggröra med räksås. För någon vecka sedan provade jag att göra ett av Leif Mannerströms recept som deltagarna lagade i Sveriges mästerkock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.