Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Tillsätt vaniljsockret och vispa ytterligare någon minut. Vispa äggvitorna och sockret i 15 minuter. In i ugnen på 150°C i 45 minuter. Låt glazen sjuda 40-50 minuter eller till dess den reducerats till hälften och påminner om sirap till konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.