Men varje gång jag tillsatte tahini så blev det inte gott. Eller som att tillaga något väldigt enkelt. Flera saker på sista tiden har fått mig att påminnas om de där småsmå sakerna i vardagen
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Det är små digestivekex som jag på ovansidan brett på dulche de leche och sedan doppat undersidan i choklad och sedan hackat salta jordnötter och strött över
De finaste kärleksförklaringarna kommer direkt från hjärtat och är nästintill gratis. Vill du ge bort en lite annorlunda och kärleksfull kaka till någon du tycker om
Just nu har jag fullt upp med receptskrivandetill min och Lars-Erik Litsfeldts kommande kokbok, så idag får du ett av de just nu mest besökta recepten här på bloggen
Från det ena tilldet andra…jag Äääälskar småkakor i alla dess former. Eller så gör man som på stenåldern och bara klickar ut små klickar med hjälp av skedar eller pinnar… Alla sätt är bra, så länge resultatet blir kakor, utseende är ju inte såå viktigt det är ju smaken som avgör
På Instagram kan man få många fina idéer och inspiration, det är därifrån jag har fått dettaunderbara tips som är helt magiskt perfekt till Alla hjärtans dag
Dessutom är grapefrukt väldigt basisk och jättebra för syra/basbalansen i kroppen, och bra att kontra med när man äter till exempel ägg som är försurande för kroppen
Kvällens middag blev en majsgratäng den kan varieras i oändlighet med de ingredienser som finns hemma, blanda i svamp, squash, tomater, kikärter eller något annat
kör tillsde är sönderdelade i små bitar, de färskare blir mer en kletig deg. tillsätt quinoaflingorna, vaniljpulver Och salt och kör allt till en smulig deg
I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Rör ordentligttill en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.