Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Innan servering koka upp och smaksätt med ättika och kryddor. Inget går upp mot riktig hemlagat pölsa, hemkokade rödbetor och ett glas kall mjölk på en söndag
Gör du en lite större sats senap och dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Häll ostmassan i handduken, täck med en tallrik och låt droppa av i rumstemperatur till nästa dag. Nu har du en god naturell färskost som passar lika bra på frukostmackan med en skiva tomat som istället för smör till middagsbrödet
Dessutom har man möjligheten att leka med smaksättningar. Man kan göra ravioli som är fylld med absolut vad som helst, eller smaksätta degen med allsköns olika örter
Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.