Jag antar att det är många som åker på skidsemester nu under sportlovet. Jag ville prova om det gick att få till en fin smak utan ost och kom då på ett väldigt bra alternativ
Sallad på burk. Men jag försöker att inte tänka så, utan istället tänka på det jag uplevt under helgen, det jag har - vi har - och hur livet kan ändra sig till det bättre när man som minst anar
Söt och god juice på rödbeta och granatäpple. Juicedetoxen är i full gång trots mycket trassel imorse. Jag vaknade ganska hungrig men låg ändå kvar i sängen 1 timma och njöt av sovmorgonen
Igår var vi på sommarfest på barnens dagis och då skulle vi ha med picknickkorg med fika. ) Åh så hitta jag så fina blommor i vår trädgård så de var jag tvugna att ha med på ett hörn
OM man är sugen på något sött. För mig blev det ingen topping, jag var så sugen på den så den försvann i ett nafs och jag glömde bort allt vad topping heter
Mat-tema-veckan "renkött" föll påpassligt in i den höstliga ren-skiljnings (rarknings) säsongen. Nu är säsongens renkött återigen till salu och till söndag kan vi fira Farsdag med en festlig måltid på renkött
Servitrisen kollade lite snett på mig, sa att jag inte fick köpa barnmeny, men när jag deklarerade att jag kunde betala fullpris bara jag fick hälften så mycket mat som en vuxenportion så gick hon med på det
Jag ligger på rundade klippor, känner värmen som fortfarande strömmar ut från berget. Nu är den på väg ner men jag känner fortfarande värmen mot mitt ansikte, känner att vinden börjar svalna av mer och mer och försvinna in i kvällen som nalkas
Häll upp marmeladen på väl rengjord burk,. Att använda färdigt syltsocker gör att man har marmelad färdig på ca 20 minuter, jättesmidigt. Koka kraftigt i ca 8-10 minuter beroende på hur tjock du vill ha marmeladen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.