Tonfiskmacka medavokado, kapris och purjolök. avokado. Smaka av med lite salt & svartpeppar. Markus höst- och vintermat, med några ändringar för att passa våra smaklökar bättre
Tonfiskröra. para el tesito. 1burk tonfisk i vatten 1-2 hackade kokta ägg 1/2 dl hackad persilja 1/2 hackad vårlök eller rödlök 2 krm grovmalen svartpeppar 1 krm salt
Dela och gröp ur avokadon. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Mosa avokadoköttet. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Krydda med salt och peppar, och gillar du kryddstark mat, så ha även i lite cayennekrydda. Hacka löken, och stek det sen i smör tills den fått lite färg
LCHF, Tonfiskröra . Tonfiskröra på tonfisk (i vatten den i olja ligger i solrosolja vilket är hälsomässigt bättre att undvika då oljan är mycket inflammatorisk för kroppen, alldeles för rik på omega-6)
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Ja och så var det det här med vardagsmat igen. Ibland när jag inte kommer på något att göra eller när jag inte orkar laga mat brukar jag göra en tonfiskröra
Lägg salladen på tallriken och tonfiskröran på toppen. 2 färska rödlökar med blast. Försöker fortfarande att köra strikt även om vågen står still, som den obotliga optimist jag är, utom när jag är pessimistisk
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.