Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverka på olika scener och dela med mig utav raw food och berätta om den nya boken ”Mitt Nya Raw Food Kök” som givits ut på Massolit förlag
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. Det ska egentligen bara mixas och kylas. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Med färska bär, nötter, choklad och kokosolja som ingredienser är det dessutom riktigt hälsosam njutning vi snackar om
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu. Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Så tog och gjorde en julig variant av det, nämligen pepparkaksknyten. Kollat in Detta recept på kardemummaknyten och tyckt att själva "skalet" låtit så smart och gott
Raw chessecakes gjorda på en bas av blötlagda cahshewnötter och kokosolja är en fantastisk dessert eller fikaalternativ som imponerar på de allra flesta
Bred ut tunna pannkakor på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen. Vänd försiktigt med en stekspade och låt pannkakan bli torr på ytan på den andra sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.