Auberginelindad spenat/ricotta-gnocchi
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • (Ca. 3 port (ungefär 10 rullar))
  • Olivolja
  • 1 stor aubergine
  • . 30 g pinjenötter
  • 250 g ricotta
  • 200 g färsk spenat
  • 2 äggulor ½ dl mjöl
  • 50 g parmesan
  • Drygt 1 msk färsk persilja
  • 1-2 msk färsk basilika
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  •  
  • Skirat kryddsmör
  • 75 g smör
  • ½ msk citronjuice
  •  
  • Ca. 5 lagerblad Fetaostsås
  • 1-2 msk smör
  • 2 vitlöksklyftor 1 dl matlagningsgrädde
  • 1,5-2 dl mjölk
  • 100 g fetaost
  • ½ dl parmesan
  • 1 näve färsk basilika
  • . 1 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.