Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetariskauberginegratängigår. Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sigtill fakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en liteprydligarefrisyr
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innanvilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Och tänk att de giftersig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Vi har varitiItalientvå gånger, en gång i den nordöstra delen och en gång i den sydvästra delen. Jag tycker att den här mycket goda och smakrikaauberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Monika och Kjell levererade två nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så ini bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidaretill er
Auberginegratäng redo för ugnen. Jag har sedan tidigarelovsjungitaubergine och dess roll imatlagning men vill ändå påpeka att gillarni ost och aubergine så ska ni testa den här gratängen
Först en lättlagad från Arla, en verkligfavorit. Jag bjöd på denna på min födelsedag, men hade slut på lingon så det blev röda vinbäristället - fungerade utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.