Skär auberginen i skivor och grilla/stek dem tills de är mjuka och har fått färg. Vardagen är i full gång med aktiviteter i stort sett varje dag och så ska man hinna med att ta det lugnt och njuta också
Auberginemed buffalo mozzarella. Börja med att tvätta och skiva auberginen i cm tjocka skivor. Skiva Buffalo mozzarellan i tunna skivor och lägg ovanpå de varma aubergine skivorna
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarellamed spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Stek auberginen i rikligt med het jordnötsolja eller solrosolja i en gryta. Skär auberginen först i skivor och därefter i strimlor som är ungefär lika tjocka som rigatonin
) Stek aubergineskivorna på båda sidor i rikligt med olja, gärna olja från soltorkade tomater, och lägg sedan ovanpå hushållspapper för att låta överflödig olja rinna av
Denna lasagne har jag experimenterat ihop på egen hand efter att blivit inspirerad av en pastarätt medaubergine och ricotta jag blev serverad för ett tag sedan
Bred ut tomatsås, skiva lite mozzarella och placera ut aubergin i skivor som du stekt i lite olja och kryddat med grillkrydda in i ugnen ca 15 min, när pizzan är gräddad strö över lite ruccola, parmaskinka och cocktailtomater, ringla över olivolja, balsamico och en gnutta salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.