IngredienserPortioner. 4 500 g kycklinglårfilé eller kycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläsk eller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör tillstekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot eller maizenaTillservering kokt potatis Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Till förrätt serverade jag Toast au chèvre chaud som jag hittade här. Rosta brödskivorna. Lägg en skiva chèvreost på varje brödskiva och placera bröden på en bakpappersklädd plåt
Painau Chocolat är ett favoritbakverk som härstammar från Franrike. Det enda du behöver är choklad och smördeg och det tar inte många minuterinnan receptet är klart
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. a. n. s. k. h. u. m. o. t. 4. p. e. 1. f. ä. y. c. l. g. ,. 3. 2. ö. v. j. d. b. é. 5. 0. å. M. (. ). S. 8. L. T. K. -. d l
Häll av musselspadet (mensläng det inte). Skär fläsk och potatisitärningar och hacka löken. Fräs fläsk och lök i smör i en kastrull eller soppgryta tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.