Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Lägg en klick fyllning mitt på varje fyrkant. Eftersom man inte har några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara till fikat
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
utan väldans smidigt attha allt färdigt när gästerna väntar. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Kan inte annat än att älska stället. Hur har din varit. Brunch. Urban Deli. Say no more. Bland kuddar och lastpallar, intog vi en lång brunch utomhus på Urban Deli i Sickla
För att göra en lång historia kort har jag under hela mitt liv haft krångel med både mage och tarm. Generellt är mitt mål att alltid köpa så mycket ekologiskt som möjligt, helt enkelt för att det är bäst både för mig och för naturen
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Vardagsmat har jag utlovat i min blogg och det är precis vad det här är. Jag vet inte varför men jag tycker att det blir godare med strimlad potatis än skivad
Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikro och häll den i en strut av smörpapper eller i en engångsspritspåse
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Följare av min blogg har säkert inte missat att jag fullkomligt älskar att göra julgodis. Det är så spännande att göra godis, eftersom det är väldigt tekniskt och känns nästan lite magiskt att koka något till den där perfekta temperaturen som ger den det perfekt mjuka kolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.