Jag roade mig medatt handla till kvällens middag. Det var den första efter älgdramat så jag kände mig rätt sliten och valde att ta en citypromenad istället… Jag tänkte att jag håller mig ifrån skogsnära ställen ett tag framöver
Servitrisen kollade lite snett på mig, sa att jag inte fick köpa barnmeny, men när jag deklarerade att jag kunde betala fullpris bara jag fick hälften så mycket mat som en vuxenportion så gick hon med på det
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Sedan satte jag alla blad i en glasburk med locket på glänt. Jag tycker de här medatt vara självförsörjande på något är väldigt givande både för en själv och för miljön
Blanda alla ingredienser till vaniljkrämen. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.