Marinera köttet på alla sidor. Värm upp såsen på en medeltemperatur i cirka 10 minuter. Grädda pannkanan på båda sidor och totalt sett i cirka 2 minuter eller tills pannkakan börjat att få en gyllenbrun färg
Ett av de mest klickade och lästa inläggen på senare tid är denna gamla postning om att ta vara på räkskal (det ska givetvis inte vara ”gamla räkskal” men rubriken blev bättre så)
Vik ihop omeletten på mitten & låt den glida över på en tallrik. Hetta upp ½ msk olivolja i en stekpanna & häll i ca 2 dl asiatiska wokgrönsaker & stek ett par minuter. Häll på 1 msk soja. Vispa samman 2 ägg & häll över grönsakerna
Innan maten bjöds de på Strawberry daiquiri. Gör en dressing på. Lägg upp på ett fat tillsammans med kycklingbenen och avsluta med att strö rostade cashewnötter över
Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Stek/fritera fisken i oljan i ca 4 min på varje sida. Torskrygg tillagad med inspiration från Asien, med både hetta och friskhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.