Fortsätt med att lägga i nudlarna, edamamebönor och kokosmjölken. Börja med att, vända kycklingfiléerna i salt och ingefära, lägg ett bakplåtspapper över dom och banka ut lite lätt
Nudlarmed kycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili. Jättegott och lite knaprigt till den lite syrliga och mustiga smaken från nudlarna och färsen
Servera gärna med ett gott bröd. Lägg i nudlarna och koka tills dom är klara. Annars kan man ju spä med mer vätska och då räcker den säkert till 3 personer. Kinesisk kycklingsoppamednudlar 2 port. 50 g tunna äggnudlar. Koka upp vatten med buljongtärningen, soja (börja med 1 msk och smaka av) och ketchup. Ta upp nudlarna och fördela i 2 soppskålar. 50 g tunna äggnudlar
Bryn kycklingen på hög värme i en gryta med smör. Servera med delade tomater, limeklyftor och bröd. Bryt nudlarna i bitar och koka dem i soppan, 3–4 minuter. 125 g fullkornsnudlar
Medans laxen står i ugnen kan man sätta igång mednudlarna. Börja först med laxen. Till nudlarna. Häll av vattnet och skölj nudlarnamed kallt vatten de inte börjat klibba ihop sig
Blanda såsen med de färdiga nudlarna. Med spelar menar jag alltså dramatiserade med vilda gester. Under tiden biffarna är i ugnen kan nudlarna och såsen göras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.