900 g kycklingfilé1 röd paprika1 burk champinjoner1 frp krossade tomater med chili3 dl matlagningsgrädde SaltSvartpepparPaprikapulver Gör så här. 1 frp krossade tomater med chili
Nu är det långt ifrån alltid som denna ambition förverkligas, ofta blir det att jag rör ihop någon snabbare rätt, men i söndags gjorde jag i alla fall en kycklinggryta som jag inte har testat förut och den åt vi till lunch i går
I helgen kastade jag ihop en asiatiskkycklinggryta till lunch och det blev jättegott. Häll ned ungefär hälften av blandningen i kycklinggrytan och rör om så att det inte blir klumpar
Idag gjorde jag kycklinggrytamed ris åt mig och Kevin. Smaksätt med grön curry pasta och salt, rör om så allt blandar sig sedan har du i burken med kokosmjölk
Jag stekte ekologisk kycklingfärs och kalkonfärs (vi köper dem på Ekobutiken på Tegnérgatan) i kokosolja med vitlök, salt peppar, gurkmeja, chilli, salt, vitpeppar och indisk krydda (sockerfri)
Snabblagad kycklinggryta ”alltiett” och med lite sting. kyckling, kycklinggryta, snabblagat. Strimla eller skär kycklingen i mindre bitar, fräs den i rikligt med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.