Restaurang Persilja har satsat på salladsbuffé och tre olika rätter. Nu har Persilja inte bara livrem utan även hängslen och erbjuder en sallads- och pizzabuffé för de som inte gillar deras husman eller som vill komplettera med lite mer mat
Smörfräs kantarellerna och rör ner hälften av dem och grovt hackad persilja i grytan. Strö vid servering över de sista kantarellerna och grovt hackad persilja
Grovhacka persiljan, och skala vitlöken. 4 portionsbitar torskrygg à ca 150 - 175 gsalt från kvarnlite pressad citron1 kruka persilja knappt - jag hade knipsat lite av den tidigare1 stor vitlöksklyfta½ dl solrosfrön½ dl cashewnötter1 tsk persaillade - härlig kryddblandning, se nedan vad den innehållerca 25 g färskriven parmesan1 dl fin, kallpressad olivoljaca 12 små körsbärstomater eller romanticatomatersallad på mixad grön sallad och lättkokta sockerärtorcitronklyftorolivolja, svartpepparBörja med peston. 1 kruka persilja
Hacka persiljan och babyspenaten. Tillsätt tonfisken och persiljan. 25 g färsk persilja. Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull till pastan, följ paketets instruktioner
persilja. Jag tillsatte persilja i blandningen då allting var färdigstekt. Dit in satte jag svamp-lök-bacon-persilja blandningen, och stängde sedan igen fickan så ingenting av fyllningen syntes
rejät med persilja. Dra stekpannan åt sidan och tillsätt persiljan. rejät med persilja. Baconlindad köttfärslimpa, fylld med svamp, vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.