Jag hade inte fixat något kvällsfika och snabbt var vi igång med baket. Plus också för att de är en aning nyttigare med en banan som ersätter en del av sockret
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Köttgryta med porter ochmörkchokladNu har husmor laborerat igen. Förstås en ripasso passar ju med torkad frukt ochchokladtoner, ett amarone eller en valpoliciella classico
Dekorerade sedan med karamelliserade päron ochValnötter. Detta recept hittade jag inne hos Tove med bloggen Baka liten kaka, jag bytte dock ut chokladenoch kvargen
Ta med en matsked (eller glasskopa) upp en klick deg, rulla till en boll och platta till den något. Det här är ett amerikanskt recept med amerikanska mått
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.