kladdkaka med smält mörk choklad i, chokladbollar och vit choklad. På den är det en chokladbollsmet med lite extra kakao, kaffe och salt i och över den en vit chokladganache och ett berg av syrliga röda vinbär
spurta till närmsta butik och inhandla nya ingredienser för att göra en fyllning med samma smaker, fast av färskost istället för en fastare konsistens, alternativt att B
Sås med smak av sommar. Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Förut har jag bara provat hjortronsås med hela bär, men den här gången tog jag mig tid att mixa och passera hjortronen
Vispa creme fraichen med elvisp för att få en trevligt fluggig konsistens. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.