Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten
Till apelsingelén kokas apelsinsaften tillsammans med gelésockret livligt i någon minut. Apelsingelé. Krossa digestivekexen, gärna i matberedare och blanda med smör, socker och apelsinskal
och apelsingelé till min pappas födelsedag men i år kollapsade tårtan inte. Precis som förra året gjorde jag en tårta med chokladbotten, havtornsmousse, filéade apelsiner och vanilj
Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten
Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.