Apelsin och fänkålssoppa med gösfilé och kräftor serverad med vitlöks- och persiljebröd
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g Gösfile
  • 150 g Kr
  • 2 msk Rapsolja
  • 2 msk Smör
  • 1 st Fänkål
  • 6 st Med
  • 2 st Med
  • 1 st Vitlöks
  • 2 dl Vit
  • 4 dl Vatt
  • 500 g Passerade tomater
  • 3 msk koncentrerad skaldjursfond
  • 3 dl Vi
  • 2 dl Apelsinsaft
  • 1 tsk Timjan
  • 1 krm Cayennepeppar
  • 6 st Cocktailtomater
  • 1 msk Dill
  • 4 msk Gr
  • 50-60 g i ca 10
  • 15 min innan du serverar, då smakar maten mycket godare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.