Apelsin- och aprikosmuffins med ingefärsfroothie
Dietistannica.com
Dietistannica.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Apelsin- och aprikosmuffins
  • (12 st)
  • 3 dl fiberhavregryn
  • 3 dl fullkornsdinkelmjöl
  • 1 dl pumpakärnor
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 250 g kvarg 1%
  • ½ dl flytande margarin
  • 1 dl mjölk
  • 2 ekologiska ägg
  • 12 torkade (osvavlade ekologiska) aprikoser
  • Saft från en halv apelsin
  • Rivet skal från en halv apelsin, gärna ekologisk för att slippa besprutning på skalet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.