Tryck till med sked eller gaffel. Häll över olja, peppar, timjan ochkrossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Strö över färska örter tillsammans medriven ost. riven Västerbottensost. Lägg potatisarna i en ugnsfast form och tryck till dom lite lätt med hjälp av baksidan på en slev så de krossas en aning
Ringla över vitlöksolja och toppa medriven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Man kan även använda annan riven ost, kanske lite västerbottenost
Servera laxen med pressad potatis, rivenpepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.