Ansjovisstekt strömming med krossad potatis, vitkåls- och gurksallad samt rågbröd med riven pepparrot och ostkräm

Ingredienser

  • 1 liten burk äkta ansjovisfiléer
  • 2 msk Norrmejerier
  • salt och vitpeppar
  • 1 rödlök
  • 1/2 msk Norrmejerier
  • 1 klyfta vitkål, cirka 300 g
  • 2 saltgurkor
  • 1 dl
  • 1 tsk stark söt svensk senap
  • vitpeppar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • dill
  • Rågbröd med riven pepparrot
  • och ostkräm
  • grönsallad, roman- eller crispsallad
  • 4 skivor rågbröd
  • 40 g riven Norrmejerier Präst, 17%
  • 2 msk Kesella
  • 2 msk riven färsk pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.