Vilka små, härliga munsbitar. Receptet är från Allt om mat. 1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Ansjovisfyllda Västerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Skär smöret i små bitar och blanda allt förutom oliverna i en skål och knåda det till en smidig deg. Gör en 2 ½ cm tjock rulle och skär den i 25 st 1 ½ cm tjocka skivor
1 burk (150 g) ansjovisfyllda oliver. Fräs vitlöken i en kastrull med olivoljan utan att den får färg. Tillsätt, tomater, vin, buljongtärning och honung
4 spättfiléer. 4 spättfiléer. Hade du berättat för mig när jag var liten att jag skulle bli glad när vännen Sara gav mig en stor påse spenat skulle jag inte trott dig
Ansjovisfyllda Västerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.