Vilka små, härliga munsbitar. Receptet är från Allt om mat. 1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Hav52 lockar med billig färsk spätta och jag faller dit. Kunde varit värre lockelser. Kunde t. ex. varit billig choklad eller Nutella på Willys, vilket varit värre, mycket värre
4 st rödspättafilé. Salta och peppra fisken. Vänd filéerna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och avsluta med att vända dem i ströbröd blandat med sesamfrön
4 st spättafiléer. Börja med såsen. Smält smöret i en kastrull och rör i mjöl. Späd med mjölk. Lägg i buljongtärning och koka under omrörning i 5 minuter
smaklig måltid 500 gr Spättafilé. Börja koka potatisen som tar ca 35 - 45 minuter. Lägg tomat, rödlök, chili och basilika i en skål, salta och vänd i creme fraichen smaka av och låt vila tills det är dags att servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.