Annorlunda sås till vilt, surdegsbaguette och fransk potatissallad
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st Morötter skalade och i bitar
  • 1 st Gul lök i bitar
  • 8 dl Vatten
  • 2 st Grönsaksbuljongtärningar
  • 10 ml Honung
  • Maizena
  • Dragon
  • Salt
  • 1 kg Färskpotatis, kokas och delas
  • 1 st Liten påse salladsmix
  • 1/3 st Honungsmelon i tärningar
  • 1 st Ask cocktailtomater delad på mitten
  • 1/2 st Gurka i bitar
  • 3 st Äggulor
  • 20 ml Senap
  • 10 ml Vittvinsvinäger
  • 3 dl Rapsolja
  • 3 st Klyftor vitlök pressad
  • 100 gram vetesur
  • 5 gr Jäst
  • 4 dl Vatten
  • 5 dl Vetemjöl special
  • 1,5 dl Grahamsmjöl
  • 2,5 dl Ljummet vatten
  • 9 dl Vetemjöl special
  • 1 msk Salt
  • 8. När alla är klara ställer du dom i ugnen, sänk värmen till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.