Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere. Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer
Lammspett och fyrtal i sås. Finn till sist en solig glänta och servera de ljuvliga rådjursbiffarna, den franskapotatissalladenoch kryddsmöret med ett gott rödvin
Gravlaxsåsen som jag trodde gömde sig någonstans i kylskåpet visade sig vara slut. Vad skulle jag då hitta på till den gravade laxen, som redan låg där och väntade på tallriken
Recept på dressingen till potatisen kommer här. När jag gör egen potatissallad brukar jag göra en krämig med creme fraiche och majonnäs mm, men nu gjorde jag franskpotatissallad med vinäger och olja mm, och den blev supergod
Stark kebabsåsMixa ihop allt i en blender, tillsätt vatten eller olja om den behöver tunnas ut. MonteringFyll ett bröd med alla ingredienser och toppa med såser, picklad rödkål och grönsaker
Denna innehöll bl a vin ochchilisås, morötter och lök. Och så till den fantastiska apparaten som man trycker ner äppleklyftorna i och sen sorterar den själv bort skal, kärnhus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.