Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Dagens variant är dock varken vanliga eller mormors, nej dom har vi hämtat inspiration till i en av våra favoritkokböcker "David Batras inte så tråkiga indiska mat"
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
Häll i vatten, grädde, kanelstång, cayennepeppar, malen koriander och gurkmeja i stekpannan. För några veckor sen köpte jag mig en ny kokbok "David Batras inte så tråkiga indiska mat"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.