Fick frågan om vart jag hittat kycklingburgarreceptet och här kommer det. )Det jag ÄLSKAR med Anna Hallens kokböcker är att det är så himla enkeltillagde recept och mumsiga såklart
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva omannat än just saffran
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Men inget ont som inte har nåt gott med sig, har ju fått mer tid för annat istället. Flera recept på Turkisk mat på mitt sätt finns med i artikeln, bland annat min favorit Saç Kavurma
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Fin-fik i all ära, men när man får till det där perfekta hembaket så tar det dekadensen till en helt egen nivå (om inte annat för att man kan sätta i sig större mängder)
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.